Oscar 2018. Cele mai prost îmbrăcate vedete de pe covorul roșu

Dan Carp / 05 Martie 2018 / 14:25

Pe lângă premiile acordate celor mai bune producții cinematografice și celor mai buni actori, gala Premiilor Oscar reprezintă și un prilej pentru a urmări cele mai spectaculoase și cele mai nefericite apariții de pe covorul roșu.

Printre cele mai prost îmbrăcate vedete de la Premiile Oscar din acest an s-au numărat: Salma Hayek, Viola Davis, Emma Stone, Paz Vega, Whoopi Goldberg, Blanca Blanco, Lindsey Vonn, Andra Day, Sally Hawkins, Kelly Ripa.

 

Salma Hayek

Actrița a avut o rochie lungă cu paiete și pietre strălucitoare, care din punctul de vedere al jurnaliștilor de la Daily Mail, a transmis mai mult o durere de ochi decât o lecție de stil, în timp ce jurnaliștilor de la The Sun li se pare cel puțin ciudat colierul cu pietre de pe pieptul Salmei.

 

Lindsey Vonn

Sportiva Lindsey Vonn a purtat o rochie lungă din dantelă, cu niște tăieturi și franjuri ciudați, asortată un chocker supradimensionat.

 

Blanca Blanco

Actrița a ignorat complet dresscode-ul, îmbrăcându-se într-o rochie alb-roșie, cu dungi, care mai mult a lăsat-o dezgolită decât a acoperit-o. 

 

Andra Day

Cântăreața Andra Day, care a susținut un moment artistic la ceremonie, a îmbrăcat o ținută bizară, care a arătat mai mult ca o perdea decât cu o rochie care să respecte dresscode-ul black tie.

 

Whoopi Goldberg

Actrița și-a lăsat la vedere tatuajele îmbrăcând o rochie florală, care nu i-a avantajat silueta.

 

Sally Hawkins

Actrița din „The Shape of Water" a purtat o rochie cu paiete, supradimensionată.

 

Emma Stone

Actrița a adoptat o ținută mult prea casual pentru ceremonia Oscarurilor.

 

Paz Vega 

Paz Vega a ales o rochie mult prea lungă, cu influențe orientale, total neprotrivită pentru ceremonie.

 

Kelly Ripa

În opinia celor de la Daily Mail, pare că fundele din spatele rochiei purtate de Kelly Ripa au fost scoase dintr-un magazin pentru clowni.

 

Vezi AICI cele mai bine îmbrăcate vedete de la Oscar.

Surse: Daily Mail, The Sun.