Urmărește emisiunea live


Oreste, dosar droguri. GIP: Legătură cu dosarul de prostituție

Oreste
Oreste

Grupul de Investigații Politice (GIP) scrie despre cum Oreste Teodorescu a susținut și-n trecut că nu are nicio legătură cu anumite dosar, dar apoi a luat apărarea celor vizați în dosarele respective. 

”În 2004, Oreste spunea ca nu are nicio legătură cu dosarul de prostituție în care era implicat fostul senator PSD Traian Rece. În 2018, Oreste apără cu disperare afacerile lui Rece.

(w670)

Traian Rece

În 4 septembrie 2004, Oreste apărea pe prima pagina în Adevărul ca fiind, alături de Traian Rece, în relații cu clanul Cămătaru (în dosarul prostituatelor). În 16 iulie 2018, Oreste face în emisiunea lui Rareș Bogdan un laudatio de mare întindere firmei Agrodelta Sireasa care ar fi spoliată și abuzată de „ciuma roșie". Această firmă este deținută, ce coincidență, exact de Traian Rece, fostul senator de la „ciuma roșie".

P.S. Așteptăm ca, peste ani Oreste, să ia apărarea colegilor din dosarul cu drogurile, deși în acest moment susține, la fel cum susținea și în dosarul prostituatelor din 2004, ca nu are nicio legătura cu aceștia.” scrie GIP, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel