Orban, solicitare la adresa Guvernului: Trebuie să retragă aceste propuneri!

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a lansat o solicitare la adresa Guvernului cu privire la propunerile de comisar european.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat sâmbătă, cu privire la propunerile de comisar european, că Rovana Plumb şi Dan Nica sunt două propuneri nefericite şi a subliniat că Guvernul trebuie să le retragă.

"Şi Rovana Plumb, şi Dan Nica reprezintă soluţii profund nefericite pentru comisar european şi din punctul meu de vedere Guvernul trebuie să retragă aceste propuneri, pentru că nu cred că vor avea şanse să treacă de audierile din cadrul Parlamentului European şi riscăm să ne facem de râs cu aceste nominalizări", a declarat Orban în Piaţa Universităţii, unde a debutat campania de strângere de semnături pentru candidatura preşedintelui Iohannis pentru un nou mandat.

Pe 26 iulie, premierul Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, a declarat că România vizează un portofoliu de comisar european legat de Transporturi, Energie sau Mediu şi că autorităţile de la Bucureşti vor transmite două propuneri - o femeie şi un bărbat, în spiritul egalităţii de şanse promovat de UE, adăugând că a discutat şi cu preşedintele Iohannis acest subiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel