Orban și „glontele de argint”. Radu Banciu, la B1 TV: Ne cerem noi scuze

Radu Banciu
Radu Banciu

Ludovic Orban, liderul PNL, a declarat, marţi, la Suceava, că românii au adevărata putere, ştampila de vot, „glontele de argint”. Radu Banciu a comentat această declarație la B1 TV.

„Să le spunem românilor că adevărata putere este în mâna fiecăruia, că au glontele de argint cu care pot să răpună dracii roşii, care îşi bat joc de România, glontele de argint e ştampila de vot care să fie pusă pe săgeata Partidului Naţional Liberal", a declarat Ludovic Orban, președintele PNL.

Radu Banciu: Îl corectăm noi

„Aflăm de la Ludovic Orban, care a fost la un miting anti-PSD în Suceava – nu este practic un miting al PNL, PNL nu face mitinguri, se deplasează pentru contra miting – (...) de glontele de argint. Nu este o formulă prea reușită, după părerea mea, întrucât nu cu glontele te duci în campania electorală, ci mai degrabă cu mintea, eventual cu conștiința", a spus Radu Banciu, în ediția de marți seară a emisiunii „Lumea lui Banciu" de la B1 TV.

„Îl corectăm noi, ne cerem noi scuze în fața sucevenilor pentru stânjeneala evidentă a lui Ludovic Orban, care a comparat festinul electoral și democrația votului cu un glonte de argint. Poate să fie și de platină, domnule Orban. Odată tras, el nu se mai poate întoarce înapoi", a mai spus Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel