Orban: Normal că voi fi premierul acestei țări

Ludovic Orban - Klaus Iohannis
Ludovic Orban - Klaus Iohannis

Ludovic Orban a răspuns unei întrebări fulminante adresată de către jurnalistul Sorin Roșca Stănescu și care îi privește pe Dacian Cioloș și Klaus Iohannis.

Sunteți pregătit să renunțați la funcția de premier în favoarea lui Dacian Cioloș dacă acest gest ar fi condiția de a îi ușura sarcina lui Klaus Iohannis în campania electorală?, a fost întrebarea adresată de Sorin Roșca Stănescu, în emisiunea Andreei Crețulescu.

Nu am ce să îi dau lui Cioloș deocamdată. Funcția de premier se dobândește în funcție de alegerile parlamentare. Obiectivul meu ca președinte PNL este câștigarea alegerilor prezidențiale, europarlamentare, parlamentare. Normal că PNL va da premierul. Normal că voi fi premierul acestei țări.

Astăzi, președintele României este susținut de PNL. Despre domnul Cioloș am auzit că va candida la europarlamentare, prezidențiale, parlamentare. Nu știu dacă va candida și la locale. Asta am uitat să îl întreb. Din punctul meu de vedere, președintele Iohannis este favoritul la alegerile prezidențiale, a răspuns Ludovic Orban, prezent în studioul emisiunii România, la raport, moderată de Andreea Crețulescu, la România TV.

Vezi și: Orban, planul pentru dărâmarea Guvernului. Lucrurile pe care le-ar schimba dacă ar ajunge la putere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel