Urmărește emisiunea live


Orban, replică pentru parlamentarul USR Iulian Bulai

Ludovic Orban
Ludovic Orban

În direct la România TV, Ludovic Orban a reacționat cu privire la declarația parlamentarului USR, Iulian Bulai, în care precizează că ”PNL este condus de un fost ministru al Transporturilor, care nu a făcut nimic bun în timpul mandatului...”.

”Atâta poate. Atâta poate. Îl sfătuiesc să se plimbe pe DN1, prin pasajul de la Băneasa, să meargă pe cele șase benzi de pe DN1 și pe cele două pasaje supraterane, care cât de cât au permis să se circule pe DN1. Să meargă în zona de Nord a Centurii Bucureștiului pentru că singura lărgire la patru benzi s-a făcut în timpul mandatului meu, chiar dacă nu am reușit eu să termin. Să se plimbe pe Drajna-Fetești, să se plimbe pe Fetești-Cernavodă, să se plimbe pe autostrada de centură a Piteștiului, să se plimbe pe DN6, DN7, pe o mulțime de drumuri naționale. Și, de asemenea, îi spun că în ceea ce privește Autostrada Unirii, Tg.Mureș - Iași - Ungheni, primul ministru al Transporturilor, care a făcut vorbire despre această autostradă și care de altfel a și demarat procedura de selectare a consultantului pentru studiul de fezabilitate am fost eu, ca ministru al Transporturilor”, a precizat Ludovic Orban, în direct la România TV. 

Reacțiea vine în contextul în care, parlamentarul USR, Iulian Bulai a precizat că ”PNL este condus de un fost ministru al Transporturilor, care nu a făcut nimic bun în timpul mandatului...”.

Vezi și: 

Orban: PNL va depune o moţiune de cenzură după alegerile europarlamentare

Orban, planul pentru dărâmarea Guvernului. Lucrurile pe care le-ar schimba dacă ar ajunge la putere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel