Orban, reacție, întrebat de demisie. Cum a evitat răspunsul

Ludovic Orban  foto Agerpres
Ludovic Orban foto Agerpres

Ludovic Orban a avut o nouă reacție, întrebat de posibila sa demisie.

Întrebat despre demisie, Ludovic Orban n-a spus nimic, evitând un răspuns clar. A oferit, în schimb, o lungă explicaţie fără nicio informaţie precisă.

- Aţi spus de mai multe ori că vă doriţi alegeri anticipate. Dacă nu trece această moţiune, luaţi în calcul să demisionaţi?

"Pot să ne dea jos"

După o scurtă pauză, în fața jurnalistei care i-a adresat întrebarea, Orban a declarat: "Am spus că cel mai bine pentru România ar fi ca Parlamentul să fie oglinda fidelă a voinţei actuale a cetăţenilor şi Guvernul să aibă un sprijin parlamentar stabil, coerent, care să suporte marile reforme care trebuie realizate pentru a readuce România pe drumul cel bun. Pe de altă parte, noi ca şi Guvern, avem ca obiectiv realizarea programului de guvernare pentru care cei 140 de parlamentari ne-au acordat votul.

Dacă măsurile pe care le adoptăm îi enervează foarte tare pe pesediști şi pe alţi parlamentari, pot să ne dea jos. Singurul lucru stabilit clar este acela că, în cazul în care se strânge o majoritate contrareformistă, anitdemocratică, împotriva reformelor economice şi a orientării strategice pe care o dă actualul Guvern, adică noi, dacă se va strânge o majoritate, PNL nu va vota învestirea niciunui Guvern, astfel încât să ajungem la anticipate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel