Orban, răspuns la o întrebare legată de Cioloș

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban a răspuns la o întrebare legată de Dacian Cioloș.

În contextul alegerilor europarlamentare, luni, Ludovic Orban a fost întrebat dacă îl „încurcă” prezența lui Dacian Cioloș. Liderul PNL a răspuns astfel: „PNL este, astăzi, singurul partid politic din România care are capacitatea de a influența deciziile la nivel european și, mai ales, are capacitatea de a influența aceste decizii în favoarea României”. 

Amintim că preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, a anunţat că PNL şi-a propus să finalizeze lista de candidaţi la alegerile europarlamentare până în data de 15 februarie, urmând ca aceasta să fie votată în Biroul Politic Naţional al partidului. „Nu pot să mă pronunţ asupra listei, personal, pentru că nu vreau să nedreptăţesc pe colegii mei care candidează. (...) Am făcut şi analize, fiecare candidat a făcut un proiect privitor la ce-şi propune să facă la nivelul Parlamentului European, evident în domeniile de specializare pe care le are şi unde are într-adevăr competenţa şi capacitatea de a contribui cu idei şi cu soluţii bune la deciziile la nivel european. De asemenea, fiecare are un background, o experienţă politică, administrativă, experienţă în relaţii internaţionale. Toate lucrurile acestea se cuantifică şi va rezulta o formă de listă care, până la urmă, va fi votată democratic în cadrul Biroului Politic Naţional al partidului", a precizat, recent, Orban. 

VEZI ȘI:

OANA ZAMFIR - ANTONESCU, DIALOG SPUMOS. ”NU A FOST O CAMPANIE ÎMPOTRIVA DUMNEAVOASTRĂ LA ANTENA 3. AVEM DREPTUL SĂ FIM UIMIȚI”

RECURS COMPENSATORIU. TUDOREL TOADER, REACŢIE DUPĂ CRIMA DE LA MEDIAŞ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel