Orban, premierul opoziției. Dăncilă: ”Am mai văzut premieri care s-au desemnat singuri”

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a răspuns unor întrebări de actualitate în emisiunea ”Ediție Specială” de la Antena 3, duminică 30 decembrie 2018.

Întrebată dacă vede în Ludovic Orban adversarul ei politic, Viorica Dăncilă a negat acest lucru ”Suntem foarte diferiți. Am mai văzut premieri care se desemnau singuri. Ca să devii premier trebuie ca partidul din care faci parte să câștige încrederea cetățenilor, să creeze o majoritate. Pare ciudat faptul, dar nu m-am gândit la o anumită persoană care să-mi adversar politic. Cred că adversarii politici sunt cei din partidele de opoziție în campania electorală. Mi-aș dori oameni cu mai multă deschidere, cu mai multă afecțiune pentru de țara lor și care să se implice în proiecte importante pentru țară. Mi-aș dori oameni care să vină cu proiecte nu cu jigniri, pentru că acest lucru arată incapacitatea lor de a găsi soluții și atunci cel mai ușor este să-și jignești adversarul”, a precizat premierul Dăncilă.

Citește și: Iohannis, plângere de înaltă trădare. Dăncilă, răspuns ferm

Totodată, ea a mai spus că nu-l vede nici pe președintele Iohannis ca adversar politic pentru ea:

”Ca să fii adversarul cuiva trebuie să candidezi undeva, să mergi într-o luptă. Eu nu am o luptă cu domnul președinte Iohannis și nu-mi doresc o luptă cu președintele. Lupta mea este aceea de a pune în aplicare programul de guvernare. Lupta mea este ca acest guvern să ducă la capăt ceea ce a început”, a mai explicat Viorica Dăncilă, dumincă seara, la Antena 3.

Citește și: Dăncilă, dezvăluire despre colaborarea cu Dragnea şi Tăriceanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel