Urmărește emisiunea live


Orban: PNL îl susține pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat de președinte

Liderul liberal Ludovic Orban a declarat, joi, că PNL îl va susţine pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat de preşedinte. 

"Mi-am asumat răspunderea la Congres că obţinem un nou mandat de preşedinte pentru actualul preşedintele Klaus Iohannis", a afirmat Ludovic Orban. 

În context, acesta a precizat că PNL se află pe un trend crescător şi că ţintele pentru următoarea perioadă sunt "câştigarea alegerilor prezidenţiale, locale şi parlamentare". 

Un alt obiectiv pe care Orban şi l-a propus se referă la "aducerea PNL într-o comunicare directă cu cetăţenii". 

"Unul dintre obiectivele fundamentale pe care le am este să readuc PNL, membrii PNL, oamenii care deţin funcţii într-o comunicare directă cu cetăţenii. Să măresc deschiderea reprezentanţilor noştri în poziţii publice, să simţim aşteptările, nevoile oamenilor în cadrul acestei comunicări şi să dăm răspunsul potrivit la problemele cu care se confruntă. (...) PNL este pe un trend ascendent, iar după Congresul în care şi-a ales o conducere legitimă se află într-o poziţie extrem de bună pe care eu ofer garanţia că o vom fructifica. (...) Vom avea capacitate de a genera un program de guvernare care să ducă la dezvoltarea României, la o creştere economică stabilă şi sustenabilă", a mai declarat Ludovic Orban, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel