Orban, în noapte la Guvern. Ce a descoperit

Rodica Mitu / 06 noi 2019 / 12:19
Ludovic Orban FOTO AGERPRES
Ludovic Orban FOTO AGERPRES

Premierul Ludovic Orban a declarat că s-a întors, marți seară, la Palatul Victoria și nu a găsit pe nimeni.

„Aseară, m-am întors, la ora 21.30, în Guvern. Și nu am găsit pe nimeni! Trebuie să înțeleagă lumea că trebuie schimbat modul de lucru. Cât timp ministrul sau premierul muncește, orice om care este chemat să-și achite și atingă obiectivele care au fost stabilite trebuie să fie la muncă.

Trebuie schimbat ritmul de lucru și oamenii să înțeleagă că suntem în serviciul cetățeanului și fiecare angajat al oricărei instituții publice are această obligație de a își rezolva problemele care sunt de rezolvat”, a spus premierul Ludovic Orban, miercuri, în ședința de Guvern, la care a fost invitat și președintele Klaus Iohannis.

Premierul le-a cerut miniștrilor să facă un audit, pentru că urmează a fi adoptate noi hotărâri de guvern pentru organizarea și funcționarea fiecărui minister în parte. „Dați drumul la audit și fiți pregătiți, după adoptarea ordonanței de urgență, pentru noi hotărâri de Guvern de organizare și funcționare a fiecărui minister în parte”, a adăugat Ludovic Orban. 

„Păstrați doar oamenii competenți, doar oamenii dedicați servirii interesului public, oamenii care, într-adevăr, vor să participe alături de noi la aplicarea programului de guvernare. Cine e leneș, cine s-a obișnuit să-și ia leafă fără să facă nimic, va trebui să plece, mai devreme sau mai târziu”, a spus premierul.