Orban: 'Îl felicit pe Cîţu'. Mesaj pentru Adriana Săftoiu

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, în contextul în care Daniel Zamfir l-a acuzat că a 'înroşit telefoanele' pentru a-l înlătura de la şefia Comisiei economice, că îl felicită pe Florin Cîţu pentru alegerea în această funcţie, afirmând că acesta l-a învins la Congres pe Viorel Cataramă, cel mai bun comunicator al PNL pe domeniul economic.

'Apropo de marea dezbatere, îl felicit pe Florin Cîţu că a fost ales preşedinte al Comisiei economice. El este vicepreşedinte economic al partidului, ales la Congres, într-o competiţie extrem de dură cu Viorel Cataramă, care l-a concurat, care este unul dintre comunicatorii cei mai buni ai partidului pe domeniul economic şi sunt foarte mulţumit cu decizia colegilor mei din Senat, cu atât mai mult cu cât a fost luată cu un scor fără discuţii, cu 17 la 8 voturi', a spus Orban, la Parlament, după Biroul Executiv al PNL.

[citeste si]

El a subliniat şi că respectă decizia colegilor săi atât din Camera Deputaţilor, cât şi din Senat în ceea ce priveşte alegerea reprezentanţilor din cele două grupuri care ocupă funcţiile de conducere. Întrebat şi despre criticile deputatului liberal Adriana Săftoiu, Orban a răspuns că 'misiunea parlamentarilor PNL este să se lupte cu PSD, să împiedice adoptarea unor iniţiative nocive, toxice pentru români şi să promoveze ideile, principiile şi valorile PNL'.

Comisia specială privind legile Justiţiei

Preşedintele PNL a făcut referire şi la Comisia specială privind legile Justiţiei. 'Nu avem nicio problemă. Pe legile Justiţiei, PNL va fi prezent aşa cum a fost prezent şi până astăzi, va fi extrem de activ, se va opune la toate modificările care riscă să afecteze independenţa Justiţiei sau lupta anticorupţie. De asemenea, vom fi prezenţi nu numai în spaţiul parlamentar, ci şi în sesizările făcute la CCR. Legile 303 şi 304 s-au întors ca urmare a sesizărilor PNL şi reintră în dezbaterea parlamentară. (...) În fiecare comisie, PNL trimite reprezentanţi atât în comisiile permanente, cât şi în cele speciale. Până una, alta nu există niciun act că PNL nu are reprezentare în Comisia specială pentru legile Justiţiei', a spus Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel