De ce IARTĂ Orban ”înțepăturile” USR-PLUS. A spus totul în direct!

Ludovic Orban afirmă, la B1 TV, că iartă USR-PLUS pentru înțepături, pentru că obiectivele sunt mai mari și PNL e mai înțelept. 

”Lucrurile sunt foarte simple. În 26 mai, cetățenii s-au exprimat la alegerile pentru PE și la referendumul convocat de președintele României. Voința cetățenilor este lege pentru noi” a susținut Ludovic Orban la B1 TV. 

În condițiile în care i s-a spus că Dan Barna vorbește despre ”ciupeci oportuniste” cu referire la PNL, iar Dacian Cioloș despre necesitatea unui președinte mai proaspăt, Ludovic Orban a afirmat, întrebat cum vor lucra împreună, la B1 TV: ”Câștigarea alegerilor europarlamentare de către PNL cu aproape 2,5 milioane de voturi nu cred că e o ciupeală. Implicarea PNL în susținerea referendumul inițiat de președintele României, de asemenea, cred că e o acțiune normală, puternică, serioasă. Probabil, de-a lungul campaniei prezidențiale, vor mai apărea astfel de înțepături. (...)”. 

Liderul PNL mai afirmă că resursele de inteligență trebuie consumate pentru a pune punct guvernării PSD și  ”nicidecum pentru a încerca să obținem mici câștiguri din înțepături. Am rezistat stoic, în ultimii doi ani, la foarte multe astfel de înțepături, ciupituri și așa vom face și de acum încolo”. 

”Am trecut și vom trece în continuare pentru că noi întotdeauna am fost mai înțelepți și avem în vedere realizarea obiectivelor pe care le avem de urmărit și, care, în mare parte, coincid cu ceea ce așteaptă românii de la noi” a mai spus Ludovic Orban, întrebat dacă trece peste înțepăturile celor din USR-PLUS. 

Ludovic Orban a fost primul care a lansat ”înțepături”, când a acuzat Alianța USR-PLUS că face anumite calcule meschine.

Vezi aici: Ludovic Orban sare la gâtul USR-PLUS. "Calcule meschine"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel