EXCLUSIV  Orban, GDS. Ardelean (PNL): Am avut o discuţie

Ben Oni Ardelean
Ben Oni Ardelean

Președintele PNL, Ludovic Orban, a primit o serie de critici în urma afirmațiilor și prezenței sale la dezbaterea Grupului pentru Dialog Social (GDS). Într-un interviu acordat DC News, liberalul Ben Oni Ardelean a spus că a avut o discuţie cu acesta.

"Am avut o discuţie cu domnia sa. Ceea ce am înţeles este că a fost o dezbatere la care au fost invitate toate partidele politice. Am înţeles că membrii PSD-ALDE, deşi ei au avut iniţiativa, nu au participat. Este ceea ce mi s-a spus. Ceea ce cred este că nu trebuie evitată niciun fel de dezbatere", a spus Ben Oni Ardelea.

"Revin la aceeaşi regulă de a exista o dezbatere, un dialog deschis. Eu nu am refuzat niciun dialog cu nimeni, niciodată. Cred că este regula de bază în zona politică şi în zona construcţiei democratice”, a adăugat acesta.

[citeste si]

GDS a fost gazda unui eveniment care a avut-o în prim plan pe șefa DNA. Laura Codruța Kovesi a discutat, împreună cu reprezentanți ai societății civile, despre tema legilor justiției. La un moment dat, și-a făcut auzită vocea şi Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel