Orban, discuție cu Kovesi, la GDS. Bogdan Chirieac: Este o NEBUNIE

Bogdan Chirieac spune că i se pare "o nebunie" ca Ludovic Orban să se afle la o dezbatere cu șefa DNA pe temele justiției. Analistul nu crede că Laura Kovesi a fost informată despre prezența unor oameni politici la întâlnirea care a avut loc la GDS pe tema legilor justiției. 

Grupul pentru Dialog Social (GDS) a fost gazda unui eveniment care a avut-o în prim plan pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, care a discutat împreună cu reprezentanți ai societății civile pe tema legilor justiției. Numai că, la un moment dat și-a făcut auzită vocea, Ludovic Orban, președintele PNL.

Ineditul situației vine din faptul că Orban nu și-a rezolvat încă problemele din justiție într-un dosar instrumentat chiar de DNA.

Bogdan Chiriac a comentat această situație. 

"La GDS nu avea ce să caute un partid politic prin primul său reprezentant. În timp ce Dragnea intra la DNA, Ludovic Orban vorbea la GDS. Acolo este o întâlnire a unei părți din societatea civilă.  Eu cred că doamna Kovesi nu a fost informată despre prezența domnului Orban. GDS este un ONG prestigios. Șefa DNA a fost invitată să-și exprime un punct de vedere. Era o dezbatere. Cel mai de seamă reprezentant al Parchetului din România, împreună cu liderul semicondamnat sau semiachitat al opoziției, exprimă puncte de vedere convergente în privința legilor justiției. Este o nebunie. Din acest motiv eu cred că doamna Kovesi nu a fost informată despre prezența oamenilor politici la această dezbatere," a spus Bogdan Chirieac la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel