Orban, despre candidatura lui Iohannis la prezidențiale: O spun clar, limpede!

Orban și Iohannis
Orban și Iohannis

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a făcut un apel pentru susţinerea lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an, el adăugând că şeful statului este cel care 'a salvat de fapt imaginea României la nivel european'.

 'Vor urma alegerile prezidenţiale în care preşedintele României trebuie susţinut. O spun clar, limpede. Preşedintele României a fost un garant al democraţiei. Preşedintele României a salvat de fapt imaginea României la nivel european şi cât de cât a reuşit să diminueze la maxim consecinţele negative care ar fi putut să vină pentru România din cauza comportamentului aberant al actualei puteri', a afirmat Orban, într-o emisiune la postul B1 TV.

Pe de altă parte, liderul liberal şi-a manifestat convingerea că alegerile parlamentare se vor defăşura înainte de termen, ca urmare a faptului că 'starea de tensiune va creşte în societate'.

'Eu cred că alegerile parlamentare nu se vor desfăşura în noiembrie- decembrie 2020. Starea de tensiune va creşte în societate şi nu cred că actuala formulă de guvernare îşi va putea păstra susţinerea majoritară în Parlament. Îi rog pe români să fie la fel de atenţi, la fel de prezenţi şi să folosească acea putere imensă pe care o are fiecare român. Puterea votului este puterea de a decide soarta societăţii', a adăugat Ludovic Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel