Florin Cîţu, aviz negativ. Orban: Un vot politic, nu are legătură cu prestația

Ludovic Orban FOTO Agerpres
Ludovic Orban FOTO Agerpres

Premierul desemnat Ludovic Orban a afirmat, marți, că avizul dat în comisiile de buget ale Parlamentului, privind numirea lui Florin Cîțu la Ministerul Finanțelor, a reprezentat doar un vot politic, care nu are nicio legătură cu prestația și profesionalismul liberalului.

„A fost un vot politic, care nu are nicio legătură cu calitatea prestației, cu profesionalismul și cu soluțiile prezentate de colegul meu Florin Cîțu. Îi felicit pe colegii mei pentru felul în care s-au prezentat, le mulțumesc parlamenatrilor de toate culorile politice care au audiat cu extrem de mare seriozitate candidații noștri de miniștri și le-au acordat încrederea.

În cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci s-a votat efectiv după prestația candidaților, de la generalul Ciucă, la Costel Alexe, de la Oros la Costache. A fost o prestație serioasă și profesionistă. Apreciez faptul că au votat în favoarea candidaților noștri. Am convingerea că până luni mai sunt multe nopți și noaptea e un sfetnic bun. Am încredere că luni va exista cvorum și Guvernul va fi învestit”, a spus Orban, în Parlament.

Florin Cîțu, ministrul desemnat al Finanțelor a primit aviz negativ din partea comisiilor pentru buget ale Parlamentului. Cu 19 voturi pentru și 19 împotrivă, Florin Cîțu are aviz negativ. Miercuri are loc ultima zi de audieri, urmând ca votul de învestire al Guvernului să aibă loc în plenul reunit de luni, 4 noiembrie, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel