Orban, declarații după ce a semnat Acordul cu Iohannis

Ludovic Orban FOTO AGERPRES
Ludovic Orban FOTO AGERPRES

Ludovic Orban a luat cuvântul după ce a semnat Acordul Politic Naţional pentru consolidarea parcursului european al României.

”Mă bucur că am ocazia să îmi pun semnătura pe un document extrem de important care poate să pună bazele realizării unei democrații autentice în România”, a zis Ludovic Orban.

”Semnătura mea reprezintă un angajament al PNL pentru a fi alături de președintele Iohannis”, a mai zis liderul PNL.

Ludovic Orban a adăugat că pactul conține obiective pentru care PNL și președintele Iohannis militează de doi ani și jumătate.

"În ceea ce privește obiectivele cuprinse în acest pact, sunt obiective care alături de președinte milităm de foarte mult timp, iar mai ales de doi ani și jumătate suntem angajați cu președintele și Opoziție într-o bătălie foarte dură în care am folosit toate armele constituționale. Sunt convins că orice formațiune politică care nu va ține cont de voința oamenilor va dispărea de pe scena politică pentru că suveranitatea aparține cetățenilor", a mai spus președintele PNL.

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, la semnarea Acordului Politic Național care vizează consolidarea parcursului european al României, că PSD nu are intenția să se schimbe, iar legat de pact PSD a propus amendamente mai multe decât avea articole pactul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel