Orban: Dăm în judecată Avocatul Poporului

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban a susținut, astăzi, o declarație de presă, în care a declarat că va da în judecată Avocatul Poporului, pentru a-l obliga să atace o OUG la Curtea Constituțională.

"Biroul Partidului Național Liberal somează Guvernul să finalizeze de urgență proiectul de buget, să-l adopte în ședința de Guvern și să transmită spre dezbaterea Parlamentului cel târziu până la data de 14 ianuarie. De asemenea, solicităm conducerii celor Două Camere, celor doi președinți, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, să convoace sesiunea extraordinară pentru dezbaterea și adoptarea legii bugetului de stat, legii bugetului asigurărilor sociale de stat și, de asemenea, solicităm dezbaterea, în procedură de urgență, a proiectului de urgență, adoptarea proiectului 114, ordonanță adoptată pe șestache, care dă o nouă lovitură în mediul de afaceri, afectând viața de zi cu zi a cetățenilor.

Tot astăzi, am luat decizia de a finaliza, până la sfârșitul săptămânii viitoare, o acțiune în contencios contra Avocatului Poporului, pentru a-l obliga să atace această ordonanță de urgență la Curtea Constituțională", a spus Ludovic Orban.

VEZI ȘI Crin Antonescu, prima reacție la declarația controversată a lui Orban

CITEȘTE ȘI Iohannis, față în față cu doi miniștri ai Cabinetului Dăncilă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel