Orban, atac la Ponta: Nu uit că Dragnea era mâna lui dreaptă

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban a declarat că nu a uitat când Victor Ponta era alături de actualul șef al PSD, Liviu Dragnea fiind mâna sa dreaptă.  

Orban a răspuns unei întrebări privind o propunere a lui Victor Ponta, referitoare la un posibil guvern de uniune naţională. "Daţi-mi voie să nu comentez. Ponta este un opozant mai tânăr, până acum a fost împreună cu Liviu Dragnea, au făcut o echipă care a împărtăşit o mulţime de lucruri în comun. Eu nu uit că Ponta a fost preşedinte, Dragnea, secretar general, că Ponta era premier şi mâna dreaptă a lui Ponta era Dragnea.

Deocamdată trebuie să mai treacă ceva vreme până să aibă o foarte mare credibilitate în rândul publicului, care este efectiv împotriva PSD, împotriva lui Dragnea şi împotriva acestui mod nociv de a conduce România", a mai spus Ludovic Orban.

Plenul Parlamentului a respins miercuri moţiunea de cenzură intitulată 'Demiterea Guvernului Dragnea - Dăncilă, o urgenţă naţională!', semnată de PNL, USR şi PMP. Au fost înregistrate 166 de voturi 'pentru' şi patru 'împotrivă'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel