Orban, VEȘTI importante în plină campanie: Mâine se va semna!

Ludovic Orban (PNL)
Ludovic Orban (PNL)

Premierul României, Ludovic Orban, a făcut anunțat un proiect important de infrastructură în săptămâna alegerilor parlamentare.

„Solicităm finanțarea în cadrul Planului național de rederesare și reziliență (PNRR) și pentru un obiectiv de investiție extrem de important: Canalul Siret-Bărăgan. Este o lucrare de investiții care a fost abandonată de 30 de ani și care are un rol extrem de important în viitor pentru că este clar că schimbările climatice pot genera secete, cum am avut în acest an”, a transmis premierul, de la Bacău. „Trebuie să fim pregătiți în anii care vin pentru a putea asigura refacerea sistemelor de irigații sau construcția de noi sisteme de irigații”.

„Tot legat de infrastructură vă spun că mâine se va semna contractul de finanțare pentru apă și canal în județul Bacău. De asemenea, în ceea ce privește înființarea de distribuție de gaz, noi am demarat apelul de proiecte, așteptăm ca primăriile sau asocierile de primării să depună proiecte. Obiectivul nostru fundamental este să finanțăm din fonduri europene proiectele prin care gazul românesc să ajungă în casele românilor”, a încheiat Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel