Orban, anunț în campania electorală. Pe cine sprijină PNL

Ludovic Orban, presedintele PNL
Ludovic Orban, presedintele PNL

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminică, la Braşov, că judeţul are atât un candidat liberal care îi va promova, în legislativul european, proiectele de interes major, cât şi pe el însuşi, care ''poate să-i determine pe ceilalţi europarlamentari'' să facă acest lucru.

"Susţinem toate obiectivele de investiţii care sunt vitale pentru Braşov: aeroportul - şi aici îl felicit pe preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Veştea, pentru toate progresele remarcabile pe care le-a făcut aproape fără niciun fel de sprijin al guvernului; autostrada care să facă legătura cu Bucureştiul şi mai ales un drum expres spre Sibiu sau finalizarea autostrăzii Transilvania, care să asigure legătura Braşovului cu graniţa de vest, practic conectarea la reţeaua de transport europeană, precum şi multe alte proiecte subsecvente. PNL are un candidat care reprezintă Braşovul - Siegfried Mureşan - şi, evident, mă are şi pe mine, care pot să-i determin pe toţi europarlamentarii PNL să sprijine la nivelul UE toate proiectele care sunt de interes major pentru Braşov", a afirmat Orban, care a fost prezent la Parada Junilor.

Ludovic Orban, brașovean la origini


Liderul liberal a subliniat că a participat la acest eveniment, "sărbătoarea de căpătâi" a Braşovului, fiind el însuşi braşovean la origini.

"Am venit acasă, la o serbare tradiţională unică, care arată identitatea şi personalitatea Braşovului, sărbătoarea de căpătâi, unică în România. Să nu uităm că aici, în Braşov, s-a folosit pentru prima oară limba română ca limbă de cult în biserica din Şchei, că aici românii erau respectaţi, aveau un port extrem de bogat şi de specific şi că această serbare reflectă profunda identitate a românilor din partea Braşovului", a spus Ludovic Orban.

Siegfried Mureşan, mișcarea din Parlamentul European


Candidat al PNL la alegerile europarlamentare, Siegfried Mureşan a spus, cu acest prilej, că intenţionează organizarea, la Parlamentul European, a unui eveniment de promovare a junilor, cu portul şi tradiţiile acestora.

Preşedintele liberal al Consiliului Judeţean, Adrian Veştea, a subliniat că anul acesta sărbătoarea junilor are o semnificaţie aparte, deoarece se împlinesc 100 de ani de când junii au coborât în cetatea Braşovului.

VEZI ȘI Rareș Bogdan, amenințări în PNL: Voi cere excluderi și dizolvarea organizațiilor

"Este, practic, cea mai importantă sărbătoare pe care noi, braşovenii, o avem, este o sărbătoare foarte veche, anul acesta se împlinesc 100 de ani de când junii au coborât în cetatea Braşovului. Este un eveniment în care ne amintim de tradiţiile noastre, de lucrurile frumoase, de faptul că suntem împreună, de lucrurile care ne leagă şi ne fac să ne simţim bine", a punctat Veştea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel