Orban, 25 de OUG într-o zi! Ponta: Noaptea ca hoții. Ne ducem toți spre DEZASTRU

Victor Ponta FOTO AGERPRES
Victor Ponta FOTO AGERPRES

Victor Ponta a reacționat după valul de Ordonanțe de Urgență pe care le-a dat Guvernul Orban, marți seara, după o ședință de peste opt ore.

Fostul prim ministru, Victor Ponta, liderul Pro România, a ținut să precizeze într-o postare pe Facebook că în guvernarea sa au fost adoptate doar 52 de ordonanțe:

"Noaptea că hoții" - au dat 25 de ordonanțe de urgență într-o seară !

În tot anul 2015 Guvernul pe care l-am condus a adoptat 52 de ordonanțe de urgență / Guvernul "Orban" PNL a adoptat 25 într-o zi ! Dacă Guvernul "Ponta" ar fi fost atât de iresponsabil să adopte 25 de ordonanțe într-o zi ce ar fi zis suporterii PNL ?
Aceste ordonanțe stabilesc obligații legale pentru toți cetățenii României în 25 de domenii ale vieții - în afară de privatizarea Sistemului de Sănătate (de care am aflat deși urma să fie adoptat "că hoții") / despre celelalte știe cineva la ce se referă? Au fost în dezbatere publică? S-au pronunțat specialiștii sau cei afectați în mod direct ?
Din Noiembrie 2015 și până azi au fost deja 6 Guverne - ne pregătim pentru al 7 lea / de la 52 de ordonanțe într-un am ajuns la 25 într-o zi / ne mirăm că ne ducem toți spre dezastru ?”, a scris Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel