Orban, deranjat de anunţul USR-PLUS privind candidatul propriu la prezidenţiale

Orban - Barna
Orban - Barna

Ludovic Orban a criticat decizia USR-PLUS de a anunţa că vor avea un candidat propriu la preşedinţie imediat după aflarea rezultatelor la europarlamentare şi referendum. 

"Au anunţat că vor să-şi depună candidat la preşedinţie şi, dacă vor, asta e, e democraţie. Pot să candideze, nu îi putem împiedica pe ei să-şi depună candidat la preşedinţie. Ceea ce nu mi-a plăcut e că ei au făcut chestiunea într-un moment total nepotrivit. Votul din 26 mai a fost un vot de revoltă, a fost o prezenţă de 50 la sută la alegerile europarlamentare şi de aproape 45% la referendum, o prezenţă uriaşă, care a arătat clar că oamenii vor o schimbare”, a declarat marţi seara, Ludovic Orban, la B1TV. 

„Când sunt mai mulţi oameni care te votează cu atât trebuie să fii mai atent, cu atât trebuie să fii mai responsabil pentru că oamenii care te votează au speranţă în tine şi încredinţează - cum să spun - speranţele într-o viaţă mai bună şi le pun pe umerii tăi. Asta trebuie să te facă mai responsabil, nu să te apuci să sari în sus de bucurie, să declanşezi nişte spectacole festive pentru un succes relativ.

Adevărata realizare a oricărei formaţiuni sau oricărui om politic este să schimbe felul în care se face politică în România. Stilul în care s-a făcut, mai ales de PSD, dar şi de alţii politică în România, cu tupeu, cu aroganţă, considerând că o dată ce ai ajuns să deţii o funcţie publică toată lumea trebuie să îmi vină şi să îţi pupe ghiulul”, a mai declarat liderul PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel