Orban: Când vor ajunge Vasilescu şi Drăghici miniştri ai Dezvoltării şi Transporturilor

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, susţine că decizia premierului Viorica Dăncilă de a retrimite şefului statului aceleaşi propuneri pentru Ministerul Dezvoltării şi Ministerul Transporturilor nu este conformă cu pronunţarea Curţii Constituţionale, iar aceste propuneri nu necesită un răspuns din partea lui Klaus Iohannis. 

"Singurii ministeriabili rămaşi în PSD: Olguţa bună la toate şi tocătorul de bani publici care ocupă funcţia de trezorier al PSD. Sărăcie mare de cadre la PSD dacă au ajuns să propună aceiaşi "faliţi" pentru portofoliile vacante. Nu că ar fi de mirare după 71 de nepricepuţi şi neaveniţi puşi în capul trebii şi schimbaţi precum şosetele de flauşat în cei doi ani. Problema cea mai mare a lui Dragnea, Dăncilă and co este că nu prea le-a plăcut să citească la viaţa lor şi nici acum nu citesc.

Pentru că, dacă ar fi citit decizia CCR, ar fi înţeles că ceea ce fac ei nu este conform pronunţării Curţii. Ei nu pot să vină cu aceleaşi propuneri, pentru că preşedintele are dreptul să refuze motivat o propunere. Ca, atare, această nouă propunere este, de fapt, aceeaşi propunere, adică prima propunere şi nu necesită niciun răspuns din partea preşedintelui. Adică, cei doi vor ajunge miniştri pe portofoliile respective la calendele greceşti", a scris Orban, joi, pe Facebook. 

Vezi şi: Iohannis, numire miniștri. Chirieac: Dăncilă a început să joace

Miniștrii cu expertiză la ”școala vieții”, acceptați de Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel