Orban, atac la "politrucii" de la stat. Olguţa Vasilescu: Hai cu epurarea... Sunt cei numiţi de voi pe care nu i-am schimbat

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Olguţa Vasilescu reacţionează după ce liderul PNL, Ludovic Orban a anunţat la o emisiune TV că sistemul public ar avea nevoie de ajustări, în sensul reducerii de personal.

"60.000 de oameni au fost angajați în sistemul public, în ultimii 2 ani. Toți funcționarii publici de carieră, din sănătate, din învățământ, din deconcentrate, au fost puși în situația de fi conduși de politruci. Toți angajații care au intrat pe ușa din dos trebuie să se teamă. Este un haos în toate instituțiile, cu oameni care nu au treabă cu o carieră de funcționar public. Vrem să aducem meritocrația la stat", a declarat, luni seara, la B1TV, preşedintele PNL,  Ludovic Orban.

În replică, Olguţa Vasilescu, a transmis, prin intermediul Facebook: "Hai cu epurarea... Nu uitati directorii! Sunt tot cei numiti de voi acum 7 ani si pe care nu i-am schimbat, dar ma gandesc ca s-au virusat in ultimii doi ani, deci... vant pe scari! Bugetari, vi se pregateste ceva!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel