Orange România va avea un nou director financiar. Cine este

Orange România anunță cea mai nouă numire din cadrul planului de evoluție a echipei europene de conducere a grupului Orange.

Începând cu 1 mai 2016, Adela Guédon va fi noul director financiar al companiei, preluând funcția de la Diego Martinez Lopez, care va deveni Chief Financial Officer la Orange Spania. De-a lungul mandatului său în România, Diego Martinez Lopez a avut un rol esenţial în coordonarea unor proiecte majore, precum contractul pentru acces la infrastructura fixă de bandă largă, cel de consolidare a birourilor din București şi parteneriatul pentru zona de mentenanță a rețelei. În această perioadă, Orange România a avut o performanţă financiară solidă, menţinându-şi veniturile pe o traiectorie ascendentă în condiţiile presiunii exercitate atât de piață, cât și de reglementare şi păstrându-și profitabilitatea pentru a continua investiţiile pe termen lung.

Cu 18 ani de carieră în domeniul financiar, Adela Guédon are o experienţă vastă pe piaţa europeană de telecomunicaţii şi pe cea românească în particular. Şi-a început cariera la Orange România în 1997, unde a evoluat în scurt timp de la Junior Accountant până la Corporate Finance Director, devenind cel mai tânăr membru al Comitetului Executiv al companiei.

[citeste si]

De naționalitate româno-franceză, Adela şi-a lărgit constant aria de expertiză deţinând diferite roluri în grupul Orange. În 2007 a preluat prima funcţie internaţională - Chief Financial Officer la Orange Moldova, unde a jucat un rol semnificativ în conducerea programelor de eficientizare, în dezvoltarea şi implementarea strategiei pentru achiziția și integrarea cu succes a unui furnizor de servicii de internet. În prezent, Adela este Controller al diviziei europene a grupului Orange, rol din care supervizează echipa internaţională de controlling și activități din șapte ţări europene, potrivit comunicatului de presă. 

Evoluţia profesională a Adelei continuă acum cu funcţia de Chief Financial Officer la Orange România, unde are misiunea de a sprijini consolidarea performanţei financiare a companiei şi dezvoltarea unor noi direcţii de business, precum serviciile de comunicare convergente şi Orange Money.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel