Oradea. Taximentrist, înjunghiat de un client

Ema Apostu / 09 aug 2017 / 08:56

Un taximetrist orădean, de 56 de ani, a fost înjunghiat marţi seară de un client în timpul unei curse.

UPDATE: Agresorul taximetristului înjunghiat a fost prins miercuri dimineaţă de poliţiştii secţiei nr. 5 de poliţie rurală Oradea.

Poliţiştii l-au descoperit pe acesta în timpul căutărilor în pădurea de la Hidişelu de Jos, în zona Balta Moţului.

Este vorba de un tânăr de 19 de ani, din comuna Bărcăneşti, judeţul Prahova. El urmează să fie adus la sediul IPJ Bihor pentru audieri şi luarea măsurilor legale. 

---

 

Surse medicale au precizat că leziunea din umăr nu i-a pus în pericol viaţa taximetristului şi, deşi a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate, acesta nu a rămas internat. 

În prezent, bărbatul se află la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor pentru audieri. 

Potrivit primelor informaţii, agresiunea s-a petrecut pe Drumul Comunal 77, spre satul Livada de Bihor, din comuna Nojorid. 

Clientul a urcat în taxi în jurul orei 20,30, în zona bisericuţei din cartierul orădean Nufărul şi a solicitat să fie transportat în satul Livada.

Pe drumul de întoarcere însă, fără a se cunoaşte motivele, clientul l-a înţepat pe şofer cu un obiect ascuţit în umăr, l-a îndepărtat de la volan, a luat maşina, pe care a abandonat-o ulterior în localitatea Leş. 

Agresorul a reuşit să scape, iar poliţiştii au organizat multiple filtre pe teritoriul judeţului şi fac în continuare cercetări pentru găsirea şi identificarea lui. 

Poliţiştii au un cerc de suspecţi. Se pare că agresorul ar fi un tânăr cu vârsta între 28-34 de ani, brunet, tuns scurt, îmbrăcat cu tricou şi pantaloni negri şi încălţat cu bocanci. 

În urmă cu opt ani a avut loc o crimă a cărei victimă a fost un alt taximetrist orădean. În luna februarie a anului 2009, Bajkan Peter Pal fost împuşcat mortal, iar apoi abandonat sub un pod. 

[citeste si]