Urmărește emisiunea live


Oradea, în Cartea Recordurilor. Cea mai mare clasă de fitness pe ghete rebound

cartea recordurilor
cartea recordurilor

Oradea a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare lecţie de fitness pe ghete rebound.

Oradea a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare lecţie de fitness pe ghete rebound, numărul total de participanţi omologat fiind de 1.657, a declarat luni, pentru Agerpres, antrenoarea de kangoo jumps Kinga Sebesteny.

"E-mailul de la ei a venit din senin, după ce aşteptam confirmarea lor de trei luni. L-am primit, întâmplător, chiar pe 25 ianuarie, de ziua mea. În 13 octombrie, anul trecut, după eveniment, am trimis toate filmuleţele realizate pe grupuri de câte 50 de persoane, de câte un supervizor. Toate au fost trimise la Guinness, care ne-au spus că vor fi verificate timp de trei luni şi că, dacă vrem mai repede, în zece zile, atunci trebuie să plătim în jur de o mie de euro. Am zis că aşteptăm şi a venit în 25, chiar de ziua mea", a declarat, pentru Agerpres, Kinga Sebesteny.

Diplomă ce atestă participarea

"Această încercare a fost organizată pentru a demonstra beneficiile folosirii ghetelor rebound pentru îmbunătăţirea sănătăţii şi a stării de bine", se mai arată pe site-ul guinness, https://www.guinnessworldrecords.com/world-records/530494-largest-kangoo-jump-class.

Antrenoarea Kinga Sebesteny a mai precizat că toţi cei care au participat la ora de kango jumps vor primi o diplomă ce atestă participarea la acest record mondial.

"Noi am intrat în Cartea Recordurilor. Din câte ştim, au mai fost tentative de acest fel în Ungaria, cu 1.000 de oameni, după care a fost Germania, cu 1.290, dar ei nu au fost înregistraţi în Cartea Recordurilor. Nu există dovezi că ei au făcut tot ce am făcut noi pentru acest record. Noi suntem momentan singurii înregistraţi oficial", a mai precizat Kinga Sebesteny.

"O senzaţie minunată"

Unul dintre cei patru organizatori, medicul Alin Iova a declarat, pentru Agerpres, că a primit în cursul zilei atât de multe telefoane încât ar repeta din nou acţiunea.

"Este o senzaţie minunată. A fost extraordinar. De vreme ce asta ne-am dorit, să introducem Oradea în Cartea recordurilor, am produs foarte multă bucurie, ne vine să repetăm acţiunea", a spus Alin Iova.

Lecţia de kangoo jumps a fost organizată pe 13 octombrie 2019 în Piaţa Unirii din Oradea de Kinga Sebestyen, dr. Alin Iova, dr. Anamaria Dorina Farcaş şi dr. Olivia Ligia Burtă. Au participat peste 1.700 de persoane din care însă au fost înregistrate de Guinnness 1.657, adică cele care au făcut mişcare în mod continuu, pe ghete, fără pauză, timp de o oră, citează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel