Opt persoane reținute după focuri de armă trase de polițiști

 Opt persoane au fost reţinute în capitală, luni, pentru încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce au fost implicate într-un conflict pentru aplanarea căruia au fost executate trei focuri de armă în plan vertical.

Cele opt persoane au vârste cuprinse între 17 şi 38 de ani. 

Duminică, în jurul orei 23,30, poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi de către un bărbat, prin intermediul 112, cu privire la faptul că, în urma unei discuţii în contradictoriu pentru un loc de parcare, într-o zonă din Sectorul 1, a fost agresat fizic de către o femeie. 

În timp ce poliţiştii efectuau verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt, mai multe persoane au intervenit, fie în apărarea femeii, fie în apărarea bărbatului. 

În desfăşurarea conflictului, unul dintre participanţi, cu ajutorul unui obiect tăietor-înţepător pe care îl avea asupra sa, a lovit un alt bărbat în zona umărului, provocându-i o rană superficială, relevă comunicatul. 

"Pentru aplanarea conflictului, după efectuarea somaţiilor legale, au fost executate trei focuri de armă în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale, cei în cauză fiind imobilizaţi şi conduşi pentru audieri la sediul subunităţii. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cu opt persoane în stare de reţinere, urmând a fi prezentate magistraţilor", relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel