Urmărește emisiunea live


Opt mașini, sparte de un bărbat de 20 de ani, în Vrancea

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Pufeşti, este cercetat în stare de arest la domiciliu după ce ar fi comis opt infracţiuni de furt din autoturisme de pe raza localităţii de domiciliu, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"La data de 29 august, în urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Adjud au identificat un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Pufeşti, ca fiind principalul suspect în cazul a opt infracţiuni de furt din autoturisme. Tânărul a fost prezentat instanţei de judecată, în cursul zilei de vineri, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, care a încuviinţat cercetarea în stare de arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, faptele ar fi fost comise în perioada 15 - 27 august, pe raza comunei Pufeşti, din autoturisme parcate şi lăsate neasigurate. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel