Opt mașini, arse într-un incendiu la un depozit de anvelope

Alexandru Ichim / 07 feb 2019 / 12:04
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Nu mai puțin de opt autoturisme au ars în urma unui incendiu izbucnit la un depozit de anvelope și vopseluri, din municipiul Brăila. 

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ''Dunărea'', col. Ştefan Stoian, depozitul era folosit ca service auto, iar mașinile se aflau la reparat. Se pare că flăcările au pornit de la "tăierea sau lipirea unor bucăţi de metal folosind aparatura de sudură fără respectarea normelor PSI".

Cinci autospeciale de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului, munca pompierilor fiind îngreunată de fumul dens de la materialele arse. În cele din urmă, flăcările au fost stinse după aproximativ două ore. 

Incendiul s-a extins la un atelier învecinat

 

Au mai ars aproximativ 300 metri pătraţi de acoperiş, 20 de anvelope, zeci de litri de ulei de motor, vopsea, scule şi utilaje pentru reparaţii auto, un motor auto, aparatură electronică şi calculatoare, precum şi centrala termică.

Incendiul s-a extins şi la un atelier vecin de electronică industrială, unde au ars aproximativ 130 metri pătraţi de acoperiş, trei laptop-uri, cinci imprimante, aparatură electrocasnică şi electronică, documente şi scule.

Din fericire nu au fost înregistrate victime, însă patronul depozitului unde a izbucnit incendiul, a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale de la o autospecială SMURD.

 

Vezi și: 

Proteste la Ministerul de Interne și la Justiție

Italia: Român, OMORÂT în bătaie de caporalul care-l EXPLOATA