Oprișan: ”Dragnea a pierdut la Focșani”. Radu Tudor: Să lase puțin capul în jos!

Marian Oprișan a declarat că "PSD arată mai bine fără Liviu Dragnea" şi nu neagă ipoteza candidaturii sale pentru fotoliul de la Cotroceni. Cum vede Radu Tudor declarațiile acestuia.

"Mulţi viteji se arată după ce a intrat Liviu Dragnea la închisoare. Când era acolo, erau numai unanimităţi în CExN. Eu am înţeles, din informațiile colaterale, că Oprișan şi-a mai exprimat pe la colţuri nişte nemulţumiri faţă de Liviu Dragnea, dar când a fost vorba de voturi sau despre oameni ai organizaţiilor puşi în poziţii ministeriale au votat toţi cu trei mâini, nu cu două. Ori din această perspectivă cred că ar trebui să lase toţi puţin capul în jos pentru că a fost o susţinere majoră pentru Liviu Dragnea în interiorul partidului.

Acum, evident, faptul că el a dispărut pune o problemă extrem de serioasă şi eu simt că PSD a intrat într-o spirală a degringoladei din care nu poate ieşi singur şi, din punctul meu de vedere, mâna întinsă pe care o oferă, pentru o colaborare politică, Victor Ponta ar putea să însemne revigorarea de care are nevoie PSD. Pentru că perspectiva PSD-ului, în următoarele şase luni, este doar să scadă, să aibă probleme, să gestioneze doar crize, ori cred că şi notorietatea lui Ponta şi că mai mulţi lideri din PSD şi PRO România au avut o problemă personală cu Liviu Dragnea, acum, când acesta a fost dat la o parte, în mod forţat, ar putea să se regăsească într-un proiect comun", a spus Radu Tudor, la Antena 3.

Oprișan, despre șefia PSD

"Au fost alegeri europarlamentare și oamenii au decis. Asta-i viața în democrație. Dar mandatul ține 4 ani, indiferent de alte alegeri. Alegerile anticipate sunt excluse. E prematură discuția despre candidatura mea. Cel mai bun coleg dintre noi îi va lua locul lui Liviu Dragnea. PSD fără Liviu Dragnea arată mai frumos", a spus Oprișan.

Vezi și:  Chirieac, ironic după anunțul lui Oprișan: Nici nu era pe acolo!

Oprișan, candidatură prezidențiale: În ranița fiecărui soldat stă bastonul de mareșal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel