Oprișan: Dragnea o teroriza pe Dăncilă

Marian Oprișan face declarații neașteptate despre relația Vioricăi Dăncilă cu fostul președinte PSD Liviu Dragnea. 

”Dacă doamna Dăncilă n-ar fi fost premier, vă spun că-n acest moment eu aș fi susținut-o cât se poate de clar pentru funcția de președinte al PSD, dintr-un motiv extrem de serios. E un politician cinstit, o femeie cinstită, este o femeie care, cum să spun eu... și, cu siguranță, s-a eliberat de agreement-ul pe care-l avea cu fostul președinte al PSD, care, după părerea mea, cum să spun, o teroriza și consider că, fiind o femeie cinstită, deșteaptă și determinată, poate să facă multe lucruri bune în fruntea Guvernului României pentru cetățeni” a spus Marian Oprișan, după CExN al PSD. 

Întrebat de ce a acceptat Viorica Dăncilă acest agreement, Oprișan a răspuns: ”Nu se pune problema că l-a acceptat, eu cred că i-a fost impus ulterior numirii sale ca premier. Să nu intrăm în amănunte, că sunt istorie”. 

Marian Oprișan a spus că acum partidul se află într-o situație fericită. ”Nu vreau să intru în amănunte, dar știți foarte bine că, după pierderea alegerilor, dl Dragnea nu mai putea rămâne președintele PSD. Ne-a luat-o justiția înainte” a mai spus el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel