Oprescu are voie să ia legătura cu partenera sa

Vineri, Curtea de Apel București a aprobat o cerere formulată de Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, de a i se permite să ia legătura cu partenera sa de viață, medicul Adriana Nica.

Pe 29 octombrie, Sorina Oprescu a fost eliberat din arest preventiv și plasat în arest la domiciliu, iar printre obligațiile impuse atunci de instanță se afla și interdicția de a lua legătura cu partenera lui de viață, care are calitatea de martor în dosar.

Cu o săptămână în urmă, Oprescu a explicat că s-a operat la Institutul "Marius Nasta" și are nevoie de partenera lui pentru că singur nu se descurcă.

"E vorba de a avea pe cineva care să aibă grijă de mine, că în situația asta, vă dați seama, dacă trebuie să mă duc să cumpăr pâine trebuie să cer voie. E mai complex. E și din nevoia de a avea pe cineva, nu?", declara atunci Oprescu, conform Agerpres.

DNA l-a trimis în judecată pe Sorin Oprescu pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu și constituire a unui grup infracțional organizat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel