Încă o minune făcută de Papa Francisc. Opoziţia politică, pusă pe pauză. Klaus Iohannis, mesaj către politicieni

Preşedintele Klaus Iohannis le-a mulţumit tuturor politicienilor, atât de la nivel local cât şi de la nivel central, implicaţi în organizarea evenimentelor la care a participat Sanctitatea Sa, Papa Francisc. 

"Timp de trei zile, România a fost gazda primitoare a Sanctităţii Sale Papa Francisc, care a întâlnit o societate deschisă şi diversă, o ţară bogată în tradiţii şi o naţiune încrezătoare în viitorul pe care îl construieşte prin comuniunea tuturor cetăţenilor săi, indiferent de grai sau credinţă. Președintele Klaus Iohannis mulțumește autorităților centrale şi locale, instituțiilor statului, care, alături de Administrația Prezidențială, au contribuit la buna desfăşurare şi succesul călătoriei apostolice a Sanctității Sale, inspirat intitulată „Să mergem împreună!”", se arată în comunicatul preşedintelui Klaus Iohannis. 

Ca orice minune, însă, nici asta nu poate dura mai mult de trei zile. Preşedintele aşteaptă partidele politice la consultări în vederea stabilirii unui plan comun pentru implementarea rezultatelor referendumului pe justiţie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel