Opoziţia, nou atac la Guvern. Dan Barna: România, intens baronizată

Dan Barna
Dan Barna

Liderul USR, Dan Barna, a lansat un nou atac la adresa Guvernului, după ce executivul a aprobat, prin OUG, Codul Administrativ. Barna a declarat că o astfel de măsură baronizează România, dând mai multă putere liderilor de la nivel local, dar şi că PSD nu a învăţat nimic din rezultatul alegerilor din 26 mai. 

"Guvernarea de tip şmecherie continuă pentru că s-au aprobat zece ordonanţe de urgenţă şi dovada este că ele au fost introduse pe ordinea de zi suplimentară. Acest lucru arată că guvernul nu guvernează pentru interesul cetăţenilor.

Cea mai gravă dintre ele este adoptarea codului administrativ prin OUG, nu există niciun fel de urgenţă.Codul administrativ baronizează semnificativ România. Prin efectele din acest Cod, fiecare judeţ devine un fel de feudă, la dispoziţia discreţionară a primarului sau preşedintelui de CJ, căruia i se dau şi instrumentele prin care să prăduiască judeţul. Fiecare primar care are o majoritate, va putea dispune de patrimoniul localităţii fără nicio problemă", a declarat Dan Barna. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel