Urmărește emisiunea live


Opoziție dură în Germania față de înființarea unei societăți mixte. ”RISC MAJOR”

Cel mai mare sindicat din Germania se opune vehement înfiinţării unei societăţi mixte între producătorul de oţel ThyssenKrupp AG şi gigantul indian Tata Steel. 

Thyssenkrupp este al treilea mare producător de oţel din Europa, după ArcelorMittal şi Tata Steel.

Proiectul reprezintă ”un risc major” pentru Thyssenkrupp, a afirmat Detlef Wetzel, care reprezintă sindicatul IG Metall la cel mai mare producător de oţel din Germania.

Crearea societăţii mixte va duce la pierderea locurilor de muncă şi la închiderea oţelăriilor din Germania, susţine Wilhelm Segerath, preşedintele Consiliului angajaţilor de la Thyssenkrupp.

[citeste si]

”Orice posibilă societate mixtă va trebui să se bazeze pe un plan convingător de afaceri, cu sinergiile corespunzătoare”, afirma, în ianuarie, directorul general al Thyssenkrupp, Heinrich Hiesinger.

Principala temere a IG Metall este că societatea mixtă din care va face parte Tata Steel ar putea determina în cele din urmă grupul Thyssenkrupp să renunţe complet la afacerile din domeniul oţelului, a declarat Wilhelm Segerath.

Grupul ThyssenKrupp este prezent şi în România prin toate cele cinci divizii ale sale, respectiv metalurgie, auto, ascensoare, bunuri industriale şi servicii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel