Operator 112, răspuns halucinant la o solicitare: Nu avem echipaj disponibil

Ambulanță
Ambulanță

Un bărbat care a cerut ajutorul Poliţiei, după ce a întâlnit doi adolescenţi beţi care conduceau cu peste 100 de km/h o maşină, în Vadu (Corbu, Constanţa), a primit un răspuns uluitor atunci când a sunat la 112. Acesta a fost informat că nu există echipaj disponibil în zonă. 

"Doi copii cu vârste între 14-18 ani fugeau cu viteze de peste 100km/h cu un Renault Kangoo prin localitate, eram să ne tamponam la o intersecţie, am reuşit să mă ţin după ei şi să-i opresc şi am descoperit 2 copii băuţi morţi şi fumaţi cred, care erau în mijlocul unei petreceri!", a povestit bărbatul, potrivit observator.tv. 

Răspuns uluitor de la poliţie 

"Jumătate din sat era treaz şi pe stradă de isprava copiilor şi de zgomotul maşinii. Aşa că am apelat la ajutorul Poliţiei pentru a ne ajuta să rezolvam acest caz. Le am povestit celor de la Poliţie că am avut conflicte verbale cu ei, dar erau agresivi şi băuţi şi nu am avut chef să isc vreo bătaie pe acolo.

Am sunat la 112. "Nu avem nici un echipaj în zona Vadu şi nici pe cineva disponibil acum să vină la dumneavoastră! Faceţi poze la maşină şi duceţi-vă mâine la Năvodari şi depuneţi reclamaţie la Poliţie", asta mi s-a spus. Apel înregistrat la serviciul de urgenţă al României 112 !!! Excelent!", a mai povestit acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel