Operațiunea Iceberg. 80 de contribuabili în vizorul inspectorilor ANAF

În urma analizelor efectuate de specialiștii ANAF, la nivelul României, au fost identificați contribuabilii care vor fi luat la puricat. Doar 80...

Azi, Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat că au fost alcătuite 67 de echipe de inspectori fiscali care, în cadrul Operațiunii Iceberg, vor demara procedura de inspecție fiscală.

Din punct de vedere al administrării fiscale şi al categoriei de risc fiscal, aceşti contribuabili sunt încadraţi astfel: la contribuabili mari, administraţi de DGAMC Bucureşti, 13 contribuabili pentru care s-a demarat inspecţia fiscală şi 102,278 milioane de lei nivelul riscului estimat. În ceea ce îi privește pe contribuabili mijlocii, administraţi de DGRFP Bucureşti, pentru 67 dintre ei s-a demarat inspecţia fiscală pentru un risc estimat la 157,118 milioane de lei. Pentru efectuarea inspecţiei fiscale la contribuabilii administraţi de către DGAMC Bucureşti, au fost selectaţi 50 de inspectori fiscali cu experienţă în zona verificărilor fiscale.

Selecţia contribuabililor a fost efectuată în baza riscurilor estimate şi cuantificate, în urma controalelor operative derulate de inspectorii antifraudă.

Pentru contribuabilii mijlocii selectaţi în scopul efectuării inspecţiei fiscale, au fost relocate 67 de echipe de inspecţie fiscală, care sunt coordonate centralizat şi unitar în ceea ce priveşte tratamentul fiscal aplicat, pentru acoperirea riscurilor identificate.

Vezi și: Operațiunea Iceberg. Pe cine a pus ochii ANAF

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel