EXCLUSIV  Onea și Negulescu, arestare. CSM, decizie fără precedent!

Adina Florea
Adina Florea

CSM a decis în ceea ce privește cererea depusă de Adina Florea de arestare a procurorilor Lucian Onea și Mircea Negulescu. 

Secția pentru procurori a CSM a respins cererea de arestare a celor doi: Lucian Onea și Mircea Negulescu! 

Este o decizie fără precedent! CSM face scut pentru cei doi procurori. Acest lucru se întâmplă în condițiile în care aleșii sunt aspru criticați pentru că beneficiază de imunitate și fac scut pentru colegii lor din Parlament în fața solicitărilor procurorilor. 

Adina Florea, procuror-adjunct al Secției pentru Investigarea Magistraților, a cerut astăzi, la CSM, arestarea celor doi: Mircea Negulescu și Lucian Onea. 

Mircea Negulescu este acuzat de ”constituirea unui grup infracțional organizat, folosirea abuzivă a funcției în scop sexual, complicitate la represiune nedreaptă, inducerea în eroare a organelor judiciare, compromiterea intereselor justiției, trafic de influență, fals intelectual, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată”. 

Lucian Onea e acuzat de ”săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, represiune nedreaptă, cercetare abuzivă, inducerea în eroare a organelor judiciare, fals intelectual, uz de fals, divulgarea informațiilor secrete de stat, abuz în serviciu, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată”. 

În cazul Alinei Bica, procurorii din CSM au dat aviz favorabil pentru arestarea Alinei Bica la domiciliu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel