"Once Upon a Time in Hollywood" (A fost odată la Hollywood), film. Mike Godoroja: M-am ridicat în picioare!

"Once Upon a Time in Hollywood" (A fost odată la Hollywood), film. Muzicianul Mike Godoroja a fost impresionat de cel de-al nouălea film al lui Tarantino, "Once Upon a Time in Hollywood" (A fost odată la Hollywood). Ce spune despre ecranizare.

"Cu o coloană sonoră impecabilă (la Hush m-am ridicat în picioare!...) şi un discurs cinematografic proaspăt şi clasic Tarantino, în acelaşi timp, filmul m-a captivat de la prima fotogramă", a scris muzicianul Mike Godoroja pe Instagram.

"Once Upon a Time in Hollywood" (A fost odată la Hollywood)

"Once Upon a Time in Hollywood" (A fost odată la Hollywood), film. În anul 1969, o nouă lume se întrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua realitate îi cam prinde pe picior greșit pe vedeta TV Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt).

"Once Upon a Time in Hollywood" (A fost odată la Hollywood), film. În timp ce aceştia se străduiesc să se afirme în noul context, actrița Sharon Tate (Margot Robbie), vecina lui Dalton, este implicată într-o poveste suspectă, legată de crimele odioase ale clanului Charles Mason.

"Once Upon a Time in Hollywood" (A fost odată la Hollywood), film. Filmul are o distribuție impresionantă: Leonardo DiCaprio și Brad Pitt în rolurile principale, secondați de Margot Robbie, Al Pacino, Bruce Dern, Timothy Olyphant, Dakota Fanning, Kurt Russell, Michael Madsen, Emile Hirsch și Luke Perry.

"Once Upon a Time in Hollywood" (A fost odată la Hollywood), film. "Once Upon A Time In Hollywood" a fost nominalizat la premiul Palme d'Or la ediția din 2019 a Festivalului de la Cannes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel