Omul lui Trump, la București. Cristoiu: Noi suntem planul B

Ion Cristoiu susține că venirea în România a unui apropiat al președintelui Donlad Trump nu are elegătură cu tema anticorupției. 

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit marţi, la Guvern, cu  Devin Nunes, preşedintele Comitetului Permanent pentru Informaţii din Camera Reprezentanţilor a Statelor Unite. Despre temele discuției nu au fost oferite foarte multe informații. Jurnalistul Ion Cristoiu susține că este vorba despre importanța pe care ar putea să o aibă România în contextul problemelor cu privire la relațiile militare dintre Turcia și SUA. 

"El a făcut acest turneu în legătură cu Turcia"

"Devin Nunes nu e doar unul dintre marii oameni de încredere a lui Donald Trump, ci el răspunde în Congresul american de Serviciile Secrete. Am o informație, însă nu e verificată, că Nunes a fost invitat de Liviu Dragnea sau de Helvic (...) Întâlnirea lui nu a avut legătură cu problema anticorupției din România. El a făcut acest turneu în legătură cu Turcia. Există mari probleme între relația militară dintre Turcia și SUA. Noi suntem planul B. Dacă s-ar întâmpla ceva, ar veni la noi", a declarat Ion Cristoiu, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel