Omul lui Cioloș vrea desființarea proprietății și vieții de cuplu. Chirieac: ''După această declarație, mă voi...''

Dacian Cioloș
Dacian Cioloș

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat declarațiile Oanei Bogdan, membru în conducerea partidului PLUS, potrivit cărora un pas important al omenirii ar fi acela al renunțării la proprietatea privată și la viața de cuplu, în favoarea traiului în grup.

Oana Bogdan a afirmat pe rețelele sociale că un pas important al omenirii ar fi acela al renunțării la proprietatea privată, dar și la renunțarea la viața de cuplu, în favoarea traiului în grup. De asemenea, Oana Bogdan spune că ar trebui desființată agricultura și că nu ar mai domestici animalele pentru că doar așa, omul poate deveni mai bun. 

Internauții au taxat-o dur pe Oana Bogdan și au concluzionat că Dacian Cioloș își va pierde din credibilitate dacă vor mai rămâne astfel de oameni 'comuniști' lângă el. Nici partidul PLUS și nici Dacian Cioloș nu au comentat declarațiile Oanei Bogdan până acum.

Întrebat în emisiunea News Line, de la România TV, cum am putea interpreta aceste declarații, analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat:

'Poate noi nu ne ridicăm la înălțimea gândirii sale'

Eu când v-am spus că viitorul este Cioloș, dumneavoastră nu și nu. Splendid proiect al partidului, de program electoral și de țară. Nu putem decât să considerăm că poate noi nu ne ridicăm acum la înălțimea gândirii sale. E o idee care a luat-o puțin înaintea timpului său, dar altminteri este perfectă așa. Asta este viziunea PLUS. Dar știți bine și viziunea consilierului președintelui USR: toată lumea la pușcărie prin ordonanță de urgență. Cumva poate că viziunile merg împreună. 40 de inși într-o celulă de 8 mp, asta înseamnă și renunțare la proprietate privată și trai în grup.

“Aveți dreptate, domnule Chirieac, nu ne ridicăm la nivelul doamnei sau la nivelul partidului, a spus Alexandru Cumpănașu, aflat în platoul emisiunii.

Este nivelul partidului. Sunteți puțin răutăcios. Lucrurile acestea se vor așeza în douăzeci de ani. În sfârșit avem un partid cu ”viziune” în România. Nu se gândește ce se întâmplă mâine sau anul viitor. Se gândește ce se va întâmpla peste douăzeci de ani. După această declarație, mă voi uita cu și mai multă atenție la partidul PLUS, mai ales că eu am fost toboșarul vremurilor noi, al venirii domnului Cioloș. Iată că sunt vremuri noi, a adăugat Chirieac, prezent prin legătură telefonică, la România TV, după intervenția lui Alexandru Cumpănașu.

Vezi și: Chirieac, scenariu exploziv: Cioloș, capcană pentru Iohannis. Kovesi, prăbușire cu zgomot

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel