EXCLUSIV  Omul din spatele Simonei Halep a emoționat o sală întreagă. Momentul care te face să fii mândru că ești român

A doua ediție a evenimentului Sports Festival, organizat la Cluj-Napoca, a dus momente emoționante în Sala Polivalentă din orașul de pe Someș. Tatăl Simonei Halep a izbucnit în plâns.

În cadrul celor trei meciuri demonstrative programate între Simona Halep, Daniela Hantuchova, Marius Copil și Fabio Fognini au avut loc, pe lângă momente de spectacol total oferit de către protagoniști, și un moment emoționant. Stere Halep, tatăl Simonei, a fost prezent în Sala Polivalentă din Cluj, și a izbucnit în lacrimi după ce a rulat pe ecrane un filmuleț, în care erau prezentate mesaje din partea familiei Halep, precum și imagini cu trofeul de la Openul francez, Roland Garros, câștigat de Simona în 2018.

În momentul în care, Stere Halep a spus, în clipul pe care l-au văzut și cei peste 9.000 de spectatori: 'Să intri pe teren cu pasiune! Să nu renunți niciodată la acest pământ unde te-ai născut. Ai făcut un lucru extraordinar. Este ceea ce am dorit toată viața mea, dar nu am reușit. Îți mulțumesc că prin tine am realizat acest vis. acesta a fost vizibil emoționat, precum și fiica sa, Simona. În acel moment, toată Sala Polivalentă a exclamat România, România!.

Clipul care a emoționat o sală întreagă

Vezi și Simona Halep, mesaj special după Sports Festival de la Cluj Napoca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel