Omagiu adus lui Michael Jackson de familia artistului la zece ani de la moartea sa

Rudele şi apropiaţii lui Michael Jackson i-au adus un omagiu "regelui pop", de la a cărui moarte prin supradoză s-a împlinit marţi un deceniu, asigurând că prin dispariţia sa "lumea a pierdut un artist talentat şi un filantrop extraordinar", relatează EFE.

"După un deceniu, Michael Jackson este încă alături de noi, iar influenţa lui este prezentă în dans, modă, artă şi în muzica momentului. Este mai importantă ca oricând", a afirmat familia Jackson într-un comunicat de presă.

Familia Jackson a dorit totodată să sublinieze, pe lângă excelenţa muzicală a lui Michael, activitatea sa filantropică şi umanitară. "Cred că oricine poate marca o diferenţă în viaţa cuiva neajutorat, spunea Michael. Aşa ni-l amintim şi îl cinstim azi pe Michael", încheie comunicatul.

Genialul şi excentricul Michael Jackson a murit la 25 iunie 2009 de supradoză de anestezice în vila sa închiriată în apropiere de Bel Air, un cartier exclusivist din Los Angeles (SUA).

Mass-media locale au prezentat marţi imagini cu zeci de persoane venite să-i aducă un omagiu artistului la steaua sa de pe Walk of Fame din Hollywood sau la cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Glendale unde a fost îngropat.

Artist precoce şi strălucit, alături de fraţii săi în celebrul grup The Jackson 5, Michael Jackson a ajuns în cariera sa solo în fruntea topurilor mondiale cu albume ca 'Off the Wall' (1979), 'Thriller' (1982) şi 'Bad' (1987).

Moştenirea sa muzicală este indiscutabilă, dar figura lui artistică a fost umbrită de acuzaţiile aduse de-a lungul vieţii pentru presupuse abuzuri asupra unor minori.

Nu a fost niciodată condamnat pentru aceste acuzaţii, deşi această chestiune tulbure a revenit în atenţie după difuzarea recentă a documentarului 'Leaving Neverland' (2019), în care două persoane asigură că au fost victime ale abuzurilor sexuale ale cântăreţului în vremea când erau minori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel