Olympique Marseille - Atletico Madrid, în finala Europa League

Atletico Madrid - Olympique Marseille este finala din 2018 al Europa League. Ultimul act va avea loc pe 16 mai, la Lyon.

Olympique Marseille s-a calificat în finala Europa League la fotbal, joi seara, deşi a fost învinsă de RB Salzburg cu scorul de 2-1 (0-0, 2-0), după prelungiri, la Salzburg, în manşa secundă a semifinalelor.

Olympique Marseille, care a câştigat cu 2-0 în tur, a obţinut calificarea graţie golului reuşit de Rolando (116), însă după o mare eroare de arbitraj. Salzburg a reuşit să marcheze de două ori în primele 20 de minute ale reprizei secunde, prin Amadou Haidara (53) şi Bouna Sarr (65, autogol), dar OM a înscris golul calificării în prelungiri, după un corner acordat în mod eronat oaspeţilor.

Atletico Madrid s-a calificat, joi seara, în finala Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe Arsenal Londra cu scorul de 1-0 (1-0), pe teren propriu, în manşa a doua a semifinalelor. Atletico, după ce a scos un egal eroic la Londra, 1-1, jucând aproape tot meciul în zece oameni, a reuşit să se impună acasă prin golul marcat de Diego Costa (45+2).

Madrilenii au controlat tactic meciul şi au rezistat ofensivei tunarilor, care nu au reuşit să îşi creeze prea multe ocazii de gol. Atletico a avut prima ocazie a partidei, dar Diego Costa (6), după ce s-a debarasat de Koscielny şi Monreal a tras peste poartă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel