OLX.ro, cel mai citit site din România. Se introduce taxă pentru anunțurile auto

Site-ul de anunturi OLX.ro are in orice moment aproximativ 4 milioane de anunturi, iar zilnic sunt adaugate cateva zeci de mii de anunturi noi. Recent, OLX.ro a decis sa introduca taxa pentru anunturile din categoria auto, pretul fiind diferit in functie de modul de plata si de numarul de anunturi incluse in "pachet".

Anul trecut, OLX.ro - care a preluat si tocmai.ro - si-a intarit pozitia de lider al categoriei de anunturi online, in decembrie 2015 avand cu 80% mai multi vizitatori comparativ cu aceeasi periada din 2014. In ultima luna a anului trecut, OLX.ro a fost cel mai vizitat site din Romania cu 9,4 milioane de vizitatori unici, peste 554 milioane de afisari si mai mult de 34 de milioane de vizite (conform SATI.ro, BRAT).

Cu un numar de aproximativ 140.000 de descarcari in fiecare luna, toate cele trei aplicatii OLX.ro ocupa primul loc in categoriile de care apartin: Lifestyle pentru Windows Phone si iOS, respectiv categoria Shopping pentru Android.

La final de 2015 OLX.ro a aplicat o schimbare majora: va taxa anunturile din categoria Auto. Mai exact, in subcategoria autoturisme se plateste de la primul anunt. Pretul este de la 2.8 euro, in cazul in care este achizitionat pachetul de 30 de anunturi. Daca user-ul doreste sa posteze doar un singur anunt, pretul este de 4.8 euro.

In subcategoriile Ambarcatiuni, Camioane si Motociclete, se plateste de la al doilea anunt postat in subcategorie. In subcategoria Piese se pot posta 50 de anunturi gratuite, plata se face incepand cu anuntul 51. Costurile difera in functie de fiecare subcategorie in parte, potrivit hotnews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel