Olt: Percheziţii într-un caz de furt din societăţi comerciale

Un număr de 15 percheziţii au fost efectuate, miercuri, de poliţiştii din Drăgăneşti-Olt, la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din societăţi comerciale, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

În urma percheziţiilor, care au avut loc la Drăgăneşti-Olt, Slatina şi Dăneasa, au fost ridicate bunuri în valoare de circa 100.000 lei şi au fost conduse la audieri 10 persoane.

'În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat televizoare, drujbe electrice, aparate de sudură, generatoare electrice, existând suspiciunea ca acestea provin din furturi. Valoarea bunurilor ridicate este de aproximativ 100.000 de lei. 10 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei oraşului Drăgăneşti-Olt în vederea audierii şi dispunerii măsurilor legale', a precizat Alexandra Dicu.

La percheziţii, poliţiştii din Drăgăneşti-Olt au avut suport tehnic asigurat de Direcţia de Operaţiuni Speciale şi au fost sprijiniţi de luptători SAS şi jandarmi, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel