Olt. Magistraţii de la Tribunal solicită abrogarea OUG 7/2019

Magistraţii Tribunalului Olt, întruniţi marţi în cadrul Adunării Generale, au hotărât în unanimitate să-şi însuşească hotărârea Plenului CSM privind solicitarea abrogării OUG 7/2019, cu excepţia dispoziţiilor care au fost adoptate ca urmare a sesizării CSM.

Potrivit unui comunicat al Tribunalului Olt, în cadrul Adunării Generale s-a mai hotărât reluarea ulterioară a discuţiilor privind eventuale forme de protest în situaţia în care legiuitorul nu va da curs solicitărilor corpului magistraţilor. 'În temeiul dispoziţiilor art. 17 alin. 2 rap. la art. 16 alin. 1 lit. c din Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti, a fost convocată Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Tribunalului Olt la data de 26.02.2019, ora 12.30, pentru 'dezbaterea efectelor adoptării OUG nr. 7/2019, din perspectiva demersurilor care ar trebui întreprinse'.

Hotărâre în unanimitate

Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Tribunalului Olt, în unanimitate, a hotărât: A luat act şi şi-a însuşit Hotărârea Plenului CSM din data de 25.02.2019 privind solicitarea adresată Guvernului României în vederea abrogării Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 7/2019, cu excepţia dispoziţiilor care au fost adoptate ca urmare a sesizării Consiliului Superior al Magistraturii. Reluarea ulterioară a discuţiilor privind eventuale forme de protest în situaţia în care legiuitorul nu va da curs solicitărilor corpului magistraţilor', se arată în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel